Contact

Bedrijfsgegevens:

 • Eastern Touch
  Laan van Braets 12A
  3328 LK Dordrecht
 • Whatsapp
 • Tel. 06-11 44 59 67
 • Eigenaar: Dongmei Lu
  KvK nr. 74805045
  BTW nr. NL002518115B21

Routebeschrijving

Sommige nieuwe klanten hebben moeite om ons te vinden omdat hun navigatiesysteem de verkeerde route uitstippelt. In 2017 is de toegang tot onze wijk, Wilgenwende, veranderd. Alleen Google maps en Apple maps weten de juiste route te vinden; TomTom en Garmin e.d. sturen mensen meestal verkeerd.

De enige manier om in de wijk Wilgenwende te komen is via de N3 (“de Randweg”) en afslag 8 te nemen. Als u uit de richting Papendrecht komt gaat u onderaan de afslag rechtsaf en als u van de andere kant komt, linksaf. Hierna volgt u de weg die parallel aan de N3 loopt en rijdt u deze helemaal uit (halverwege niet links afslaan, anders rijdt u weer de N3 op). U kruist een fietspad (met verplicht stop bord) en rijdt deze weg verder uit. Neem de eerste weg links, dit is de Laan van Braets. Vervolgens neemt u de tweede straat rechts; onze salon is gevestigd in het laatste huis rechts, nummer 12A. U kunt op eigen terrein parkeren.

Google maps locatie: https://goo.gl/maps/B5NyUEmyaXq

Indien u met het openbaar vervoer komt, kunt u bus 7 nemen en bij de halte "Heimerstein" uitstappen. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen.