Huisregels

De algemene voorwaarden:

  • Annuleren:
    U kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor uw afspraak. Als u binnen 24 uur de afspraak annuleert of wijzigt of niet komt opdagen zullen wij de volledige behandelprijs in rekening brengen. Op het moment dat u een afspraak maakt blokkeren wij dit tijdstip voor u in de agenda. Dit betekent dat er op dat moment niemand anders kan boeken.
  • U wordt verzocht om voorafgaand aan de massage thuis te douchen.
  • Mobiele telefoons dienen te worden uitgeschakeld tijdens de behandeling.
  • De massages hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Indien cliënten seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen of gedragingen verrichten wordt de behandeling direct gestaakt.
  • Aansprakelijkheid:
    Behandelingen die u boekt bij ons zijn geheel voor eigen risico. De massages die wij geven zijn nadrukkelijk géén therapeutische behandelingen, géén alternatief voor behandeling door een arts, wij stellen ook geen diagnoses. In geval van lichamelijke problemen verzoeken wij u eerst contact te leggen met arts, specialist en/of fysiotherapeut. Raadpleeg in geval van twijfel over uw fysieke conditie uw huisarts, specialist of fysiotherapeut voordat u besluit een massage te ondergaan. Vermeld blessures, medicatie, lichamelijke aandoeningen, allergieën of ziekten altijd duidelijk voorafgaand aan elke massage. Wij zijn nooit aansprakelijk voor persoonlijk letsel en de daaruit voortvloeiende schade als gevolg van de behandeling. Wij zijn nooit aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen.